Mystique Sound & Lighting

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Εντυπωσιάστε φίλους και καλεσμένους, διοργανώνοντας θεαματικές εκδηλώσεις, αξέχαστα πάρτι και διασκεδαστικά events.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Εντυπωσιάστε φίλους και καλεσμένους, διοργανώνοντας θεαματικές εκδηλώσεις, αξέχαστα πάρτι και διασκεδαστικά events.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η Mystique Sound & Lighting αναλαμβάνει να σχεδιάσει με φαντασία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον κατάλληλο φωτισμό, μετατρέποντας την εκδήλωσή σας σε ένα ονειρεμένο τοπίο.

SPECIAL EFFECTS

Τα εντυπωσιακά ειδικά εφέ που παρέχει η Mystique Sound & Lighting, δίνουν ιδιαίτερο χρώμα και ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωσή σας, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες σε εσάς και τους καλεσμένους σας!

ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Κάντε ξεχωριστή τη δική σας ιδιαίτερη στιγμή και προκαλέστε έκπληξη στους προσκεκλημένους σας, γεμίζοντας τον ουρανό με χρώμα και φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα.

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Προσαρμοσμένη στις νέες τάσεις παγκοσμίως, η Mystique Sound & Lighting σας παρέχει φωτιζόμενα γράμματα γάμου που εγγυώνται ένα απολαυστικό αποτέλεσμα για εσάς και το ταίρι σας!

BEARD TRIM DELUX

They may look random but they're my phone number into bigscale.

SENIOR HAIRCUT

Special cloth alert always remember jungle into there's sweet carajillo.

HAIR CARE

They may look random but they're my phone number into bigscale.

OLD SCHOOL SHAVING

Special cloth alert always remember jungle into there's sweet carajillo.

Our History

Barber Shop is a classic upscale barbershop. We offer a variety of services, catering to everyone. Hounds is a gentleman's shop, reminiscent of the classic barbershop. We are striving to bring the memories back, with solely the clientele in mind. People pay for quality - Hounds is where you will get it.
We are barbers who love our craft, providing top notch service that helps men Stay Sharp.

800

Hair Cuts

20

Bread Trims

500

Head Massages

Latest News

Σχετικά με εμάς

Για τους ανθρώπους της Mystique Sound & Lighting, η εργασία είναι… πάνω από όλα χαρά και αυτό που κάνουμε το κάνουμε με κέφι, μεράκι και αγάπη. Αυτό που πριν από μερικά χρόνια άρχισε σαν χόμπι από δύο φίλους, εξελίχθηκε, αναπτύχθηκε και ωρίμασε και πλέον έφθασε να αποτελεί μια εκ των πρωτοπόρων εταιρειών στην ελληνική αγορά, στο χώρο της διοργάνωσης γαμήλιων δεξιώσεων και εκδηλώσεων.

Με οδηγό μας τον επαγγελματισμό, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και πάνω από όλα τη φιλική διάθεση και τη γνώση του αντικειμένου, το έμπειρο προσωπικό (DJs, τεχνικοί, κ.ά.) της Mystique Sound & Lighting μένει πάντα συντονισμένο με τις διεθνείς εξελίξεις: στον κλάδο της ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο και άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό, ενώ εμπλουτίζουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες προκειμένου να ανταποκρινόμαστε με επάρκεια και αποτελεσματικότητα σε κάθε είδους ευχάριστη επαγγελματική «πρόκληση» προκύπτει, είτε αφορά ένα μικρό πάρτι με φίλους στο σπίτι είτε γαμήλιες δεξιώσεις άνω των 500 ατόμων ή ακόμα και events, parties, live shows και συναυλίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ευχαριστούμε όλο το team, για την υπέροχη οργάνωση του γάμο μας! Θα μας μείνει αξέχαστη η καλύτερη ημέρα της ζωής μας! Από που να πρωτοξεκινήσω...από τον φοβέρο DJ Βασίλη; Από τον εκπληκτικό φωτισμό καθόλη τη διάρκεια του γλεντιού; Για τις κόρνες, τους καπνούς και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάξατε; Για όσους έχουν ακόμα επιφυλάξεις, σας συστήνω ένα ραντεβού να γνωρίσετε τα παιδιά από κοντά και αμέσως θα καταλάβετε ότι έχετε βρεθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους!

- Chris Zioviris

- Chris Zioviris

Παιδιά σας ευχαριστούμε για τη τέλεια δουλειά που κάνατε στο γάμο μας! Επαγγελματίες απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ανεβάσατε το κέφι, στήσατε απίθανο φωτισμό στο κέντρο και μας εκπλήξατε ευχάριστα με τα μίνι μπόνους που φέρατε( κόρνες, καπνούς κλπ). Ο dj Βασίλης εξαιρετικός, κατάλαβε απο το ραντεβού που κάναμε πως θέλουμε να κινηθεί και τι μας αρέσει να ακούμε. Συστήνω ανεπιφύλακτα!!

- Maria Malifatouratzi

- Maria Malifatouratzi

Παιδιά ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, την οργάνωση σας, τις εκπλήξεις που μας κάνατε, θα μας μείνει αξέχαστη η βραδια του γάμου μας !!! μαζί με την Joanna Kovatsi σας ευχόμαστε τα καλύτερα !!! Mystique η καλύτερη ομάδα, επαγγελματίες τα καλύτερα παιδιά !!!!

- Theodosis Palaiokaritis

- Theodosis Palaiokaritis

Οι καλύτεροι για γλέντι μέχρι την ανατολή του ηλίου.

- Stella Gavala Kydonaki

- Stella Gavala Kydonaki

Υπέροχη η δουλειά σας παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάααρα πολύ για την εξαιρετική βραδιά που μας χαρίσατε στον γαμο μας. Εις το επανιδείν.

- Roz Simadoura

- Roz Simadoura

Οι καλύτεροι και επαγγελματίες στην δουλειά τους!!! Μπραβο παιδιά!!! Ευχαριστούμε που κάνετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας, ακόμα καλύτερη!!!!
Συνεχίστε έτσι!!!!

- Vicky Mpelesi

- Vicky Mpelesi

  • Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

    Ξενοκράτους 48Β, Περιστέρι
  • EMAIL

    info@mystiquesound.gr
  • ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    6975531707

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Κατόπιν Ραντεβού

Follow me

©2023 Dj για Γάμο | Mystique Sound & Lighting. Developing and Promotion by Galaxynet

Search